Kalliokyläntie 200, 74700 Kiuruvesi | hanne@terapiapalvelutkaroluoto.fi | 040 411 3949

Avaa valikko

Muut palvelut

Muut palvelut

Ohjaan Trauma Releasing Exercise eli TRE -menetelmän mukaisia ryhmiä sekä pidän koulutuksia tilauksesta.

TRE-menetelmä

Trauma Releasing Exercises eli TRE on yksinkertainen kehollinen itsehoitomenetelmä. Se rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Menetelmässä käynnistetään kehon luonnollinen palautumismekanismi, joka alkaa lihasten vapinana tai tärinänä. Syvien lihasjännitysten vapautuessa kehossa tapahtuu kokonaisvaltaista eheytymistä, jolloin kehon aistimukset, tunteet ja ajattelu jäsentyvät uudelleen. Tästä on apua nykyhetken stressinhallinnassa. Lisätietoja löydät: www.trefinland.fi

Ohjaan TRE-ryhmiä tilauksesta, esimerkiksi työyhteisöille työhyvinvointipäiville tai muulle valmiiksi kootulle porukalle. Kysy lisää!

Koulutukset

Monipuolisen osaamiseni vuoksi pystyn pitämään koulutustilaisuuksia erilaisiin tarpeisiin. Koulutukset räätälöidään aina tarpeen mukaan. Esimerkiksi päiväkodin henkilökunnalle suunnattuja aiheita voivat olla aistien säätelyn vaikutukset käyttäytymiseen tai vireystilaa laskevia kehollisia harjoitteita lapsille tai työyhteisölle koulutus stressin hallinnasta. Ota yhteyttä ja Kysy lisää, niin mietitään tarvetta vastaava koulutuskokonaisuus!