Kalliokyläntie 200, 74700 Kiuruvesi | hanne@terapiapalvelutkaroluoto.fi | 040 411 3949

Avaa valikko

Hevoset

Ratsastusterapiassa toimivat tehtävään koulutetut terapiahevoset. Hevoseni elävät yhdessä laumassa mahdollisimman lajityypillistä elämää. Niiden hyvinvointiin kuuluu lisäksi monipuolinen liikunta, hevosen oppimisteoriaan perustuva koulutusote sekä rauhallinen työskentely-ympäristö.

Milla

Milla on rauhallinen ja sympaattinen suomenhevostamma. Oikea hevosmaailman Muumimamma, joka ei jätä ketään kylmäksi. Se kantaa asiakkaat äidillisen turvallisella otteella ja rakastaa herkkuja.

Topi

Topi on suurikokoinen ja iso liikkeinen suomenhevosruuna. Pitkä ja letkeä kuvaa hyvin sen liikettä sekä sen luonnetta. Topi on hevosmaailman hassu Hessu Hopo, jolle sattuu ja tapahtuu. Se on rohkea ja tottunut kulkemaan ja onkin aina hevonen paikallaan, kun nuorta Pampulaa opetetaan uusiin asioihin ja se tarvitsee mallia vakaasta hevosesta.

Pampula

Pampula on nuori suomenhevostamma, joka sulostuttaa rauhallisuudellaan nuoresta iästään huolimatta. Se rakastaa poikkeuksetta kaikkia ihmisiä ja haluaa heti tulla seurustelemaan. Aikuiseksi kasvettuaan siitä toivotaan kehittyvän mainio terapiahevonen. Pampula osaa jo nyt tärkeitä taitoja, kuten pusun antamisen merkistä.